Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@01:26:05 GMT

تحقیق و توسعه در مورد بیت کوین در ایران

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۱۴۳۹۱

تحقیق و توسعه در مورد بیت کوین در ایران

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری برنا، امیرحسین دوایی معاون فناوری‌ و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در پنجمین همایش مدیران فناوری اطلاعات کشور گفت: یک موضوع مهم در چرخه استفاه از فناوری اطلاعات موضوع اعتماد است. باید دستگاه‌ها و نهادها به یکدیگر اعتماد داشته باشند. برای مثال افرادی که در حوزه تولید مقالات در حال فعالیت است و از چرخه فناوری اطلاعات استفاده می‌کنند باید بتوانند اطلاعات خود را منتشر و در اختیار یکدیگر قرار بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوایی درباره ارتباط میان علم و فناوری اطلاعات گفت: پدیده علم و دانش بر اساس اعتماد است و افزایش و کاهش داده‌ ها در خروجی موضعت علمی مانند مقالات علمی و پایان‌نامه‌ها باعث از بین رفتن اعتماد می‌شود. هم اکنون در دنیا 30 دانشگاه اول بر اساس معیارهای نوین علمی انتخاب می‌شوند و بقیه دانشگاه‌ها بر اساس تعداد مقالات رتبه‌بندی می‌شوند که موضوع مهمی است چرا که تولید مقالات و محاسبه آن بر اساس تعداد برای رتبه‌بندی معیار درستی نیست.

وی افزود: در کشور ایران تولید علم بر اساس مقالات باعث ارتقا و جهش کشور شد اما همین امروز افرادی که موضوع افزایش تعداد مقالات را مطرح کرده بودند به سراغ معیارهای دیگری رفتند

دوایی با بیان اینکه بستر بلاکچین که مبنای حرف‌های رمزنگاری شده است، می‌تواند به علم و دانش کمک کند، گفت: بستر بلاکچین ساختار زنجیره‌ای دارد که در معروف‌ترین ارز رمزنگاری شده دنیا یعنی بیت کوین استفاده می‌شود. موضوع مهم این است که بیت کوین هم اکنون در موضوعات مختلف مانند موضوعات محیط زیستی و بحران‌ها کمک می‌کند و این مساله باعث می‌شود تا زمانی که تراکنش بیت کوین بالا برود مصرف انرژی نیز افزایش پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: بیت کوین می‌تواند عاملی مناسب در حوزه نشر اطلاعات باشد بدین صورت که اگر کسی اطلاعات را تغییر یا دستکاری در آن کند قابل استفاده نباشد و یا اگر کاری انجام شد پول برای فرد واریز شود برای مثال بعد از انجام پروژه‌ای می‌توان در صورت تایید پروژه به صورت اتوماتیک پول برای فرد واریز شود و دیگر نیازی به تایید و مشکلات بانکی که امروزه با آن سر وکار دارید وجود نداشته باشد.

امیرحسین دوایی تاکید کرد: حدود یک سال است که در بستر نرم افزار بلاکچین در حال تحقیق و جمع‌آوری اطلاعات است و هماهنگی‌های بین المللی و افزایش سواد برای این موضوع مورد پیگیری قرار گرفته است.

دوایی با اشاره به نگاه‌های مثبت و منفی راجع به بیت کوین در ایران گفت: حتی اگر یک نفر پیدا شود و بگوید بیت کوین عامل پولشویی است روی مردم تاثیر می‌گذارد و برای آن جبهه می‌گیرند و حتی اگر یک نفر با دید مثبت بدون در نظر گرفتن تحصیلات به آن نگاه کند مشکل‌زا است باید با دید منصفانه به مساله بیت کوین و استفاده آن در ایران نگاه کنیم.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۴۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مطابق رتبه بندی انجام شده توسط مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار کشور، در راستای اجرای تکالیف قانونی صدور مجوزها، وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات با کسب ۹ امتیاز از ۱۰ امتیاز، رتبه اول کشوری را از بین ۱۶ دستگاه اجرایی ارزیابی شده به دست آورد.

شاخص‌های مهم ارزیابی در این رتبه بندی، عبارتند از: حذف مجوز‌های کاغذی، رعایت شروط حذف شده، مراتب رد یا صدور بدون شکایت، رد یا صدور بدون تأخیر، اتصال کامل به درگاه ملی مجوز‌های کشور و ارائه کامل مجوز‌ها در درگاه‌های تخصصی در نظر گرفته شده بود.

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای رعایت دو شاخص شروط حذف شده و اتصال کامل به درگاه ملی مجوزها، موفق به کسب امتیاز کامل ۱۰ از ۱۰ شد و در خصوص ارزیابی سایر شاخص‌ها نیز موفق به کسب حداکثر امتیاز ۹.۹ از ۱۰ امتیاز شد.

به طور کلی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، صادرکننده ۳۶ عنوان مجوز است که از این میزان، سازمان فناوری اطلاعات ایران مسئولیت صدور ۱۶ عنوان مجوز در حوزه‌هایی نظیر امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا)، مراکز داده، تاییدیه فنی نرم افزار و گواهی سلامت و احراز اصالت نرم افزار را به عهده دارد.

گفتنی است ۴۵ درصد مجوز‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران صادر می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • اسلامی: آماده‌ انتقال فناوری‌ها را به سایر کشورها داریم
  • اسلامی: آماده‌ایم فناوری‌ها را به سایر کشور‌ها منتقل کنیم
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد